top of page

UPDATE PRIVACY BELEID


Beste leden, Sinds 25 mei 2018 zijn de nieuwe regels van de GDPR in alle Europese landen van kracht gegaan. De GDPR heeft betrekking op het beheer en de bescherming van persoonsgegevens van Europese burgers. Het beschermen van ieders privacy is erg belangrijk voor SALUS. We werken al jarenlang transparant, met vertrouwen en in overeenstemming met de wetgeving. Met betrekking tot de GDPR informeren wij u dat u zich in onze database bevindt en dat we uw gegevens behandelen in het kader van onze commerciële relatie. Deze persoonlijke gegevens worden door ons opgeslagen, gereserveerd voor intern gebruik. Deze worden in geen geval gecommuniceerd en / of doorverkocht aan derde bedrijven. We herinneren u eraan dat uw gegevens zijn ingevoerd in onze database, hetzij omdat u al SALUS-klant bent, SALUS-leverancier of omdat na uw registratie u op de hoogte wilt worden gehouden van nieuws over SALUS. Als u geen nieuwsbrieven meer wenst te ontvangen over de activiteiten van SALUS gelieve ons dit te laten weten per mail op het volgend adres info@salus.be en dit om u definitief uit te schrijven van onze database. Als u onze nieuwsbrieven wilt blijven ontvangen, is er geen actie van uw kant nodig. In al onze nieuwsbrieven bieden we u de mogelijkheid aan om u af te melden en dit onderaan de pagina. Wij danken u voor uw begrip en zien er naar uit om u weer te zien,

SALUS BVBA

Dirk en Candida Hoeben - Cagnoli

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page