Belgisch maatwerk van ontwerp to realisatie

In de Maanstraat in Mechelen wordt elke dag opnieuw met grote zorg en passie aan uw welverdiende rust getimmerd. Onder de bezielende leiding van Dirk Hoeben en zijn vrouw Candida Bagnoli maken ervaren vakmensen er met ambachtelijke precisie en natuurlijke grondstoffen het verschil tussen een gefabriceerd en een handgemaakt slaap en relax comfort. En dat verschil heet Salus.

Wat meer dan 35 jaar geleden nog een bedrijf was, gespecialiseerd in huis-aan-huisverkoop van dekens is vandaag uitgegroeid tot een toonaangevende producent van exclusieve bedden, matrassen, lattenbodems, boxsprings, zitmeubilair, salons en zetel bedden, raamdecoratie en interieur artikelen. Alle uitgevoerd in hoog kwalitatieve materialen, in eigen atelier, in hoofdzaak van Belgische oorsprong.

Met Salus kiest u niet voor een merk, maar voor een overtuiging. Dat uw slaap - en relax comfort de allerbeste zorgen verdient. En dat u die best toevertrouwt aan specialisten die er met de grootste aandacht en de meest geavanceerde technieken werk van maken. Elke dag.

Salus in de pers

1

RTV

donderdag 28/11/2013 - 10:20 | Mechelen
Dirk Hoeben van Salus mag vandaag het authenticiteitslabel Handmade in Belgium ontvangen. Met dit label zet zelfstandigeorganisatie UNIZO sinds april 2013 ondernemers in de kijker die met hun ambachtelijk vakwerk een uniek product creëren. In Mechelen zitten er veel van zulke ambachtslieden. Hoeben van Salus maakt bedden op maat, van ontwerp tot realisatie. Zijn bedrijf is in de Maanstraat 1 in Mechelen gevestigd.

2

UNIZO

UNIZO erkent vakmanschap met HIB
Met het HIB-label wil UNIZO vakmensen als Dirk, Candida en hun medewerkers de erkenning geven die ze verdienen. UNIZO wil van HIB een keurmerk in Vlaanderen maken en van de vakmensen die het label ontvangen een echte community maken. De consument is immers steeds meer op zoek naar authentieke kwaliteit, maar kan die niet altijd onderscheiden. Het HIB-label moet een aanzet geven tot de bescherming van zowel consument als producent.   

3

GAZET VAN ANTWERPEN - 29/11/2013

UNIZO erkent vakmanschap van Salus